м. Кропивницький. Санаторний дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) №65 "Лукомор'я"

 





http://dnz65.klasna.com

News

News: 522
Jun 20, 2019

Звіт керівника 2019 р.

Сьогодні відбувся звіт керівника СДНЗ №65 "Лукомор'я" перед педагогічним колективом, батьками, громадськістю за результатами роботи закладу у 2018-2019 н.р.
Jun 18, 2019

Свято мильних бульбашок для дошкільнят влаштували педагоги та батьки

Диво є в мої руках, Це не бабка, це не птах! Лине кулька чарівна, Аж до сонця, ось вона! То зелена, то блакитна, Де ж вона? Її – не видно! Видуваю ще одну Кульку мильну, чарівну
Jun 10, 2019

Наші працьовиті дошкільнята

Праця в природі є доступним дітям дошкільного віку видом продуктивної трудової діяльності. Кінцева мета (виростити квіти, овочі тощо), її результати конкретні та зрозумілі, однак їх неможливо швидко досягти. Віддаленість результату вимагає від дитини тривалих фізичних і розумових зусиль, повсякденної копіткої роботи, терпіння.
Jun 3, 2019

У СДНЗ №65 розпочався період літнього оздоровлення дошкільників -2019р.

ЛІТО У відчинене віконце Зазирнуло зранку сонце І лоскоче ніжно носик, І маленькі ніжки босі. Сяйвом сонця все залито, В нас гостює справжнє літо Кольорове та яскраве, Запашне, смішне, цікаве! Мама літечку радіє, Літо всіх маляток гріє, Щоб росли вони здорові, Наші «сонечка» чудові! О. Роговенко
May 28, 2019

В СДНЗ №65 проходять музичні свята "Прощавай,садок дитячий"

В дитсадочку нашім свято: Сміху, радості багато. Випускний сьогодні в нас, Розтаватися вже час. Тут ми гралися, зростали, Самостійними тут стали, І за це усім охоче Ми подякувати хочем!
May 21, 2019

СДНЗ №65 підтримує акцію "Ми проти "летючого непотрібу у небі"!

Санаторний дошкільний навчальний заклад (ясла-садок)№65 "Лукомор'я" прийняв естафету акції "Краще дерево в землі, ніж повітряна кулька в небі" від Кропивницького ліцею "Вікторія-П".Наші дошкільники-випускники групи №4 "Посмішка" також вирішили не запускати повітряні кульки в небо. Замість того, вони посадили рослини, які будуть нагадувати про чудових випускників - 2019
May 20, 2019

Розпочався Тиждень знань безпеки життєдіяльності "У дорожніх правил канікул немає"

З метою навчання дошкільників діям у різноманітніх надзвичайних та екстремальних ситуаціях, для ознайомлення з правилами дорожнього руху та поведінки в транспорті в СДНЗ №65 проходить Тиждень "У дорожніх правил канікул немає". Діти під час рухливих, дидактичних ігор навчаються практично бути учасниками дорожнього руху.
May 16, 2019

День Вишиванки в СДНЗ№65

Традиційно в СДНЗ №65 це ошатне національне свято проводиться в третій четвер останнього весняного місяця. Сьогодні наші діти, батьки, педагоги прийшли у національній сорочці, щоб підтримати це чудове свято!
Apr 25, 2019

Участь колективу СДНЗ №65 у міському фестивалі "Великдень у Кропивницькому"

з метою виховання у дітей любові до свого народу, збереження та примноження його традицій. Вихованці СДНЗ №65 разом з педагогами та батьками створили святкові писанки, пасхальні листівки та поробки. Зараз в садочку розміщена виставка творчості "Великоднє свято". Частина творчих робіт була представлена на міському фестивалі "Великдень у Кропивницькому".
Apr 19, 2019

Тренування з відпрацюванням плану дій евакуації під час НС в СДНЗ №65

З метою практичного відпрацювання плану евакуації з приміщення дітей та працівників на випадок виникнення надзвичайної ситуації в СДНЗ №65 було проведено тренування.