м. Кропивницький. Санаторний дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) №65 "Лукомор'я"

 





http://dnz65.klasna.com

News

News: 522
Jan 9, 2020

Дошкільнята старшої групи СДНЗ №65 "Лукомор'я" відвідали Кіровоградську обласну бібліотеку для дітей ім.Т.Г. Шевченка

Сьогодні відділ дитячого та сімейного читання радо зустрічав найменших читачів, вихованців дитячого садочка №65. Після захоплюючої екскурсії локаціями бібліотеки, діти поринули в далеке минуле нашого міста, а саме визволення його від німецько-фашистських загарбників та познайомилися з книгою В.Шурапова «Земний уклін, тобі солдате!» та іншими оповіданнями письменників-земляків. А також дошкільнята із задоволенням гортали сторінки яскравих новинок періодичних видань.
Dec 23, 2019

Новорічні свята у нашому садку продовжуються...

У нас сьогодні весело В дитячому садку. Ялиночку принесено, Поставлено в кутку! Так гарно-гарно прибрано Ялиночку у нас І блискітками срібними, І безліччю прикрас.
Dec 20, 2019

В СДНЗ №65 "Лукомор'я" розпочались святкові ранки "Новорічні пригоди"

Новий рік на порозі, зустрічайте! Новий рік іде горами У червоних чобітках. Сяють ясними вогнями Скрізь ялинки по хатах.
Dec 19, 2019

Святий Миколай завітав до дошкільнят СДНЗ№65

На 19 грудня припадає Свято Святого Миколая. Вважається, що діткам, які гарно поводили себе протягом року, він підкладає під подушку подарунки та солодощі, а хто не дуже добре – різочку.
Dec 17, 2019

Виставка поробок виготовлених дітьми разом з батьками, вихователями "Новорічна іграшка своїми руками"

У СДНЗ №65 організована виставка поробок "Новорічна іграшка своїми руками". Діти разом з батьками, педагогами виготовили різноманітні новорічні іграшки. Веселі сніговики, яскраві кульки, ліхтарики, гірлянди, ялиночки та казкові панно дошкільнята принесли показати своїм друзям, а потім прикрасити ігрові кімнати та ялиночки в дитячому садочку.
Dec 12, 2019

Для дошкільнят СДНЗ №65 "Лукомор'я", за ініціативи власника галереї Миколи Цуканова, організована виставка дитячих робіт, учасників всеукраїнського конкурсу "Щаслива дитина – квітуча У

Дошкільнята мали змогу переглянути роботи маленьких майстрів, поглибити знання щодо напрямків образотворчої діяльності, у процесі милування творами - розуміти емоційний стан дитини та її ставлення до навколишнього світу, розвивали вміння бачити прекрасне в повсякденному житті.
Dec 12, 2019

Майстер-клас "Новорічна ікебана" для дітей старшої групи №11 "Ромашка"

Для дітей старшого дошкільного віку був організований майстер-клас "Новорічна ікебана" флористами салону "Квіткарня". Діти та вихователі у творчій майстерні зробили святкові букети, ялинкові прикраси.
Dec 10, 2019

До Всесвітнього Дня прав людини з дошкільниками були організовані бесіди, перегляди мультфільмів на тему "Я маю право..."

В рамках відзначення Дня прав людини практичний психолог Смірнова Г.О. спільно з педагогами організувала проведення бесід та перегляду мультфільмів на тему "Я маю право...", під час яких поглибили знання дітей про права та обов'язки дітей та дорослих.
Dec 5, 2019

В СДНЗ№65 для дітей старшого дошкільного віку організована зустріч з воїнами української армії

До Дня Збройний Сил України в СДНЗ№65 для дітей старших груп №7 "Сонечко",№10 "Зірочки", № 11 "Ромашка" була організована зустріч з воїнами збройних сил України.
Dec 3, 2019

До Всесвітнього Дня людей з інвалідністю в СДНЗ №65 були організовані бесіди з дітьми про дорослих, дітей з інвалідністю.

Під час бесід дошкільнята дізнались про права, можливості та бажання людей з інвалідністю, про те, як кожен з нас може допомагати їм. Діти переглянули мультфільми про дітей з інвалідністю та про доброту до них, пограли в гру "Квітка побажань".