м. Кропивницький. Санаторний дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) №65 "Лукомор'я"

 





http://dnz65.klasna.com

News

News: 522
Dec 14, 2018

У садочку організована виставка поробок виготовлених руками дошкільнят зі своїми батьками, педагогами "Новорічна іграшка своїми руками"

Виставка діє до кінця новорічних свят, щоб всі бажаючі могли відвідати та залучитись до світу творчості та фантазії.
Dec 6, 2018

В дошкільному закладі відзначали День Збройних сил України. З дітьми старшого дошкільного віку була проведена музично-спортивна розвага "Ми-майбутні захисники країни"

День чудовий – 6 грудня, Це є свято серед буднів, Зрозуміло тут без слів: Це є День Чоловіків. Збройні сили України — Слава, гордість, міць країни! Захищають мир, свободу Служать рідному народу! Щира шана і подяка Хлопцям, молодим солдатам,
Dec 3, 2018

Сьогодні в СДНЗ №65 відзначали Всесвітній День людей з інвалідністю

Практичний психолог з педагогами організували та провели заняття-бесіди з дітьми старшого дошкільного віку "Дивіться на нас як на рівних. Ми такі ж як і ви!" Також дошкільнята переглянули мультфільми про дітей з інвалідністю, робили висновки про те, що треба піклуватись про тих, хто поряд, бути чуйними.
Nov 30, 2018

музична розвага «Мова барвиста, мова багата, рідна і тепла, як батьківська хата»

В рамках закриття Місячника української мови та писемності, педагогами СДНЗ №65 для дітей старшого дошкільного віку та їх батьків була організована музична розвага «Мова барвиста, мова багата, рідна і тепла, як батьківська хата». Матусі заспівали українських пісень, діти читали вірші та танцювали веселі таночки. В теплій сімейній атмоосфері всім було затишно та весело спілкуватись.
Nov 20, 2018

Сьогодні для дошкільнят СДНЗ №65 гостинно відчинила двері бібліотека НВО ЗОШ№17

Діти старшого дошкільного віку з задоволенням відвідали бібліотеку НВО ЗОШ №17.
Nov 20, 2018

Конкурс читців української поезії серед дошкільнят СДНЗ №65 "Лукомор'я" "Рідне слово"

В рамках Місячника української мови та писемності для дітей середнього та старшого дошкільного віку був організований конкурс читців української поезії "Слово рідне".
Nov 14, 2018

Екскурсія дошкільнят до Кіровоградського обласного краєзнавчого музею

В рамках Місячника української мови та писемності діти старшої групи №4 "Посмішка" відвідали Кіровоградський обласний краєзнавчий музей. Під час огляду дошкільнята ознайомились з історією виникнення та особливостями флори та фауни нашої області та м. Кропивницького.
Nov 9, 2018

Фізкультурна розвага "Пожежники-рятівники" з дітьми старшого дошкільного віку

В рамках Тижня "Маленька іскра-великий вогонь" була проведена фізкультурна розвага "Пожежники-рятівники" з дітьми старшого дошкільного віку. Діти грали в ігри-естафети: "Загаси вогонь", "Врятуй звірят", "За сигналом тривога", повторили основні правила рятувальних дій, відгадували загадки, та повторили за яким номером треба викликати рятувальників.
Nov 7, 2018

В санаторному закладі дошкільної освіти№65 проходить Тиждень знань безпеки життєдіяльності на тему "Мала іскра-великий вогонь"

Для розваги і для гри сірників ти не бери, бо з вогнем погані жарти. Жартувати з ним не варто!
Nov 1, 2018

Дошкільнята на екскурсії в Дендропарку.

Осінь, гарна молодиця Розгулялась, веселиться, Прикрасила все барвисто І шипшинове намисто Одягла собі на шию... Т. Шевченко