м. Кропивницький. Санаторний дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) №65 "Лукомор'я"

 





http://dnz65.klasna.com

News

News: 522
Feb 28, 2020

Свято Масниці (Колодія) в СДНЗ №65 "Лукомор'я"

Традиційно в СДНЗ №65 "Лукомор'я" педагоги, дошкільнята та їх батьки святкували свято Масниці (Колодія). Діти грали у цікаві ігри, танцювали, співали, виконували завдання, проводжали зиму. На подвір'ї садочка закликали весну, прикрашали майданчики яскравими жайворонками, пригощались смачними млинцями, які випекли турботливі матусі та бабусі.
Feb 27, 2020

Педагоги, вихованці, батьки СДНЗ №65 "Лукомор'я" долучились до акції збору кормів для безпритульних тварин в рамках освітнього проекту Біоетика-Всеукраїнська благодійна акція "Happy Мяу для Мурчика".

В СДНЗ №65 за участі педагогів, дітей, батьків зібрали корм, крупу, іграшки для безпритульних тварин, та передадуть в притулок "Щасливий пес"м. Кропивницького
Feb 14, 2020

Заочний етап конкурсу "Fest cook" в СДНЗ №65 завершується

Велику подяку виносимо батькам вихованців, які розробили меню харчування родини у вихідний день, приготували одну із страв та зробили фото, опис страви для участі у заочному етапі конкурсу. В СДНЗ№65 розміщена фотовиставка корисних сніданків, які приготували для малюків вдома матусі та татусі.Краща страва, за рішенням більшості батьків та педагогів закладу, обирається для зйомок відео та подальшої участі у наступному етапі конкурсу.
Feb 13, 2020

Батьківські збори "Готовність дитини до школи" для батьків дітей старшого дошкільного віку

Практичний психолог спільно з вихователем старшої групи №7 організували батьківські збори для обговорення питання "Готовність дитини до школи". Батьки ознайомились з критериями готовності дитини 6-го року життя до навчання в школі, отримали рекомендації для більш успішної адаптації майбутніх школярів до умов навчання.
Feb 13, 2020

Сьогодні практичний психолог Смірнова Г.О. організувала круглий стіл з педагогами СДНЗ №65 "Булінг в дитячому садку — міф чи реальність"

Чи замислювалися ви, де беруть витоки комплекс жертви або потреба агресії стосовно інших. Мало хто з батьків знає про булінг чи стикається з цим явищем в дитячому садку. Чому і як дитина дошкільного віку стає жертвою булінгу? Законодавство на протидію булінгу .
Jan 30, 2020

Семінар-практикум "Формування творчої особистості дитини через різні види діяльності"

З педагогами СДНЗ №65 був проведений семінар-практикум "Формування творчої особистості дитини через різні види діяльності"
Jan 27, 2020

Про проведення конкурсу "Fest cook"серед закладів дошкільної освіти

В СДНЗ №65 "Лукомор'я"проходить заочний етап конкурсу "Fest cook"
Jan 21, 2020

Тиждень знань безпеки життєдіяльності "Здоров'я дітей-здоров'я нації"

У СДНЗ №65 з 20 по 24 січня 2020 р. проходить Тиждень знань безпеки життєдіяльності на тему "Здоров'я дітей - здоров'я нації"
Jan 16, 2020

Педагогічні посиденьки "Новорічні традиції українського народу"

Настав благословенний час відродження духовної культури українського народу. Колядки та щедрівки невід'ємна частина традиційного святкування новорічних свят на Україні. Педагоги з задоволенням поділились своїми улюбленними колядками, щедрівками, засівалками з колегами та друзями.
Jan 15, 2020

Музична розвага "Щедрий вечір, добрий вечір" за участі дітей старшого дошкільного віку

За народною традицією у дні Новорічних свят, Різдва люди ходили одне до одного в гості, колядували, щедрували, влаштовували веселі вуличні ярмарки. У СДНЗ №65 "Лукомор'я" була проведена з дітьми тематична розвага у форматі українських вечорниць. Колядуєм, колядуєм! Наша зіронька віщує, Що у вашій всій господі І в саду, і на городі, Буде щедрий урожай! І шумітиме, як гай, Слава про усю родину Ген на всеньку Україну!