м. Кропивницький. Санаторний дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) №65 "Лукомор'я"

 





http://dnz65.klasna.com

News

News: 522
Oct 17, 2019

Педагогічна майстерня "Інтеграція LEGO-конструювання в розвиток творчості у дошкільників

В рамках забезпечення наступності в роботі між закладом дошкільної освіти та початковою школою, для педагогів СДНЗ №65 був організований майстер клас вчителя першого класу НВО ЗОШ №17 Мучлер М.А. за темою " LEGO-конструктор в освітній роботі з дітьми".
Oct 15, 2019

Спортивно-музичне свято "Ми козаки браві"

в рамках відзначення Дня захисників України (Дня козацтва) з дітьми старшого дошкільного віку було організовано свято "Ми козаки браві". Діти розповідали та слухали вірші, співали пісні про минуле козаків, про сучасних захисників України. Вправлялись у спритності, витривалості, вчились бути дружніми і долати всі перешкоди.
Oct 8, 2019

Квест-гра " Пригоди дошкільнят у казці" з дітьми старшого дошкільного віку

Під час туристичного походу, інструктор з фізкультури організувала для дітей старшої групи "Зірочки" квест-гру "Пригоди дошкільнят у казці" за мотивами казки "Гуси-лебеді".
Oct 2, 2019

Музичні свята "Осінь чарівниця в гості завітала" для дошкільників СДНЗ№65 "Лукомор'я"

Дошкільнята святкують прихід чарівниці-осені, яка завітала до нашого щедрого краю. Діти зустрічають її піснями,таночками, віршами, гуморесками, веселими іграми, залучають звичайно до свята і батьків - порадіти разом.
Sep 26, 2019

Тиждень читання та театралізацій за творами В.Сухомлинського "Квітка сонця"

До дня народження Василя Сухомлинського в СДНЗ №65 "Лукомор'я" традиційно проходить тематичний тиждень педагогічної спадщини великого педагога. Мета: творче впровадження педагогічної спадщини В.О.Сухомлинського в освітній процес. Формування естетичних смаків, розвиток почуття прекрасного, виховання чуйного відношення до природи, до оточуючих у дітей дошкільного віку.
Sep 25, 2019

Виставка виробів з природного матеріалу "Ходить гарбуз по городу..."

З метою розвитку творчої особистості й активності, естетичного сприйняття, пробудження в душах дітей любові до рідної природи в СДНЗ №65 організована виставка "Ходить гарбуз по городу..." - виробів виготовлених з природного матеріалу нашими творчими педагогами, вихованцями та їх батьками.
Sep 23, 2019

туристичний похід до КЗ "Центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді"

Інструктор з фізкультури Міхно Л.Г. організувала туристичний похід для дітей старшої групи №7 "Сонечко". На території центру діти вчились орієнтуватися на місцевості, долати перешкоди, влучати в ціль, складати туристичне вогнище. Під час привалу діти відгадували загадки та грали у гру "Вгадай, що покажу".
Sep 21, 2019

Сьогодні, 21 вересня, Кропивницький святкує 265-у річницю із дня заснування міста

Наш СДНЗ №65 "Лукомор'я" приготував подарунок на День міста - фотозону "Відпочинок в стилі Прованс", яка розміщена в локації "Галявина казок" у Ковалівському парку. Всі охочі можуть сфотографуватися на пам'ять.
Sep 18, 2019

Практикум для батьків "Пісочна казка" - практичний психолог ознайомила батьків дітей раннього віку з використанням ігор з піском .

Ігри з піском є ефективним засобом всебічного розвитку дітей у цілому і творчих здібностей зокрема. Багаторічна практика свідчить,що ігри з піском позитивно впливають на емоційне благополуччя дітей .А з огляду на те, що це найулюбленіші ігри дітей,ми,дорослі ,повинні максимально використовувати їх з розвивальною, навчальною метою.
Sep 17, 2019

Закриття Олімпійського тижня у СДНЗ №65

В межах Олімпійського тижня проводились спортивні змагання серед дітей старшого дошкільного віку з бігу, стрибків, метання. Підсумком цих змагань було торжественне нагородження учасників та висення Олімпійського вогню.