м. Кропивницький. Санаторний дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) №65 "Лукомор'я"

 





http://dnz65.klasna.com

News

News: 522
Apr 18, 2019

Спортивна розвага "Ми спритні і сміливі"

В рамках Тижня безпеки життєдіяльності з дітьми старшого дошкільного віку була організована спортивна розвага "Ми спритні і сміливі". Діти уявляли себе рятівниками, вправлялись у спритності, увазі, вчились домовлятись та допомагати один одному в різних ситуаціях.
Apr 17, 2019

Екскурсія дошкільнят СДНЗ №65 до пожежно-рятувальної частини №2

Діти старшого дошкільного віку груп №8 та №9 відвідали пожежно-рятувальну частину №2, де роздивились спеціальну техніку та обладнання рятувальників, привітали працівників з Днем пожежної охорони та подарували їм свої малюнки.
Apr 16, 2019

Тиждень знань безпеки життєдіяльності "Зробимо життя безпечним!"

З метою навчання дітей діям у різноманітних надзвичайних ситуаціях, надання само- та взаємодопомоги в СДНЗ №65 проводяться бесіди, читання художньої літератури, перегляд мультфільмів, рухливі та дидактичні ігри.
Apr 11, 2019

В СДНЗ №65 з 8 по 13 квітня 2019р. проходить Всесвітній тиждень Громадського здоров'я

З метою підвищення обізнаності дітей, їхніх батьків та працівників закладу дошкільної освіти з питань профілактики інфекційних хвороб та з метою пропаганди здорового способу життя були проведені з дошкільниками бесіди, читання художньої літератури,вікторини про корисну та некорисну їжу, про правила поводження з тваринами, конкурс малюнку "Корисні продукти - овочі та фрукти". Для батьків вихованців в куточах для батьків розміщені пам'ятки з профілактики кору, дифтерії, туберкульозу, гострих кишкових інфекцій, сказу.
Mar 29, 2019

Колективний перегляд заняття з патріотичного вихованя "Моя країна - Україна" за творами В.Сухомлинського

Вихователь Коваленко Г.М. провела з дітьми старшого дошкільного 7-го року життя заняття"Моя країна - Україна". Мета: сприяти усвідомленню дітей безмежності і багатств України, закріпити знання про державні та народні символи, географічне розташування; розвивати спостережливість, увагу, логічне мислення, зв’язне мовлення, творчі здібності дітей; виховувати любов до Батьківщини, інтерес до художніх творів В.Сухомлинського, естетичні почуття.
Mar 28, 2019

Семінар-практикум "Використання педагогічної спадщини В.Сухомлинського у вихованні любові у дітей до своєї родини, Батьківщини"

«Роки дитинства – це перш за все виховання серця. Виховання – це не поєднання заходів і прийомів, а мудре спілкування дорослого з живою душею дитини» В. Сухомлинський
Mar 18, 2019

Гра-квест "Збери рюкзак"

Інструктор з фізкультури Міхно Л.Г. організувала дітей старшого дошкільного віку пограти у захопливу гру-квест "Збери рюкзак". Діти виконували завдання Капітошки та шукали предмети, які необхідно брати з собою в туристичний похід. Зібрали рюкзак, чекаємо теплої погоди та гайда в похід за новими враженнями! Один, два, три, чотири, п’ять, Час вже подорож почать. У нас попереду пригоди Чи всі готові до походу?
Mar 15, 2019

Вихованці СДНЗ№65 приймають участь у Фестивалі дитячої творчості "Яскраві зірочки Кропивницького"

Розпочав роботу фестиваль дитячої творчості «Яскраві зірочки Кропивницького» серед вихованців закладів дошкільної освіти міста Кропивницького.
Mar 7, 2019

Проводи зими, свято Масляної в СДНЗ №65

Педагоги СДНЗ №65 приготували для дошкільнят веселе свято Масляної. Діти проводжали зиму, закликали весну веселими іграми, хороводами, виготовили жайворонків. Також учні першого класу ЗОШ НВО №17 з задоволенням долучились до святкування. Наприкінці всі пригощались солодкими млинцями, які напекли турботливі матусі наших дітлахів.
Mar 4, 2019

СДНЗ №65 "Лукомор'я" на міському фестивалі смаколиків

У цьому році вперше в місті Кропивницький святкують Колодій. Багато млинців приготували дошкільні заклади нашого міста. Млинці були на різний смак, колір та із різноманітною начинкою.