м. Кропивницький. Санаторний дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) №65 "Лукомор'я"

 





http://dnz65.klasna.com

News

News: 522
Nov 28, 2019

Конкурс читців української поезії "Рідне слово"

Для дітей середнього та старшого дошкільного віку був організований конкурс "Рідне слово" на якому діти читали вірші українських поетів.
Nov 20, 2019

Творча майстерня для батьків дітей групи раннього віку "Ліпимо з солоного тіста"

Практичний психолог спільно з вихователями гр.№3 "Капітошка" організували практикум для батьків "Ліпимо з солоного тіста". Солоне тісто абсолютно безпечна альтернатива пластиліну для ліплення з маленькими дітьми. А ще його дуже легко приготувати своїми руками.
Nov 14, 2019

Семінар-практикум для педагогів "Духовно-патріотичне виховання дошкільників в системі "педагог-дитина-батьки"

Для педагогів СДНЗ №65 вихователі-методисти спільно з практичним психологом організували та провели семінар-практикум "Духовно-патріотичне виховання дошкільників в системі "педагог-дитина-батьки". Мета: підвищити рівень теоретичної та практичної підготовки педагогів щодо питань патріотичного виховання дошкільників в умовах сьогодення. Розглянути прийоми просвітницької роботи вихователя з батьками з патріотичного виховання.
Nov 13, 2019

Екскурсія дітей старшої групи №7 до бібліотеки НВО ЗОШ№17

В рамках місячника української писемності та мови діти старшого дошкільного віку відвідали бібліотеку НВО ЗОШ№17, де ознайомились з приміщенням, обладнанням, роздивились виставку літератури з творами українських письменників та поетів, розказували вірші Т.Г, Шевченка, які вивчили раніше.
Nov 8, 2019

Спортивна розвага "Пожежні-рятівники"

Під час закриття тижня безпеки життєдіяльності для дітей старшого дошкільного віку була організована спортивна розвага "Пожежники-рятівники".
Nov 7, 2019

Екскурсія дітей старшого дошкільного віку до пожежно-рятувальної частини №2

В рамках тижня знань безпеки життєдіяльності "Про вогонь нам треба знати, з ним не можна жартувати!" діти старшої групи№11 "Ромашка" відвідали пожежно-рятувальну частину №2. Діти розглянули пожежно-рятувальну техніку, спеціальне обладнання, спецодяг рятувальників. З дітьми була проведена бесіда про небезпечні предмети, електроприлади та правила поводження з ними.
Nov 4, 2019

Відкриття тижня безпеки життєдіяльності "Про вогонь нам треба знати, з ним не можна жартувати!"

В СДНЗ №65 "Лукомор'я"розпочався тиждень безпеки життєдіяльності "Про вогонь нам треба знати, з ним не можна жартувати!". Дошкільнята розповідали правила поводження з сірниками, електроприладами, вправлялись як діяти у ситуації під час пожежі.
Nov 1, 2019

Відкриття місячника української писемності та мови в СДНЗ №65

В рамках відкриття Місячника української писемності та мови для дітей старшої групи була організована музична розвага "Ми маленькі українці"
Oct 31, 2019

Педагогічна майстерня "Інтеграція LEGO - конструювання в розвиток творчості у дошкільників"

Сьогодні відбулось друге засідання педагоічної майстерні "Інтеграція LEGO конструювання в розвиток творчості у дошкільників"
Oct 24, 2019

Семінар-практикум "Психологічний клімат в колективі - створюємо разом"

Практичний психолог Смірнова Г.О. організувала для педагогів СДНЗ №65 семінар-практикум "Психологічний клімат в колективі - створюємо разом". Під час семінару педагоги визначали чинники та умови для формування сприятливого психологічного клімату в колективі, розвивали уміння висловлювати симпатію і повагу до колег, впевненість у собі, взаєморозуміння.