м. Кропивницький. Санаторний дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) №65 "Лукомор'я"

 





http://dnz65.klasna.com

News

News: 522
Feb 22, 2021

Заняття "У гості до бабусі" з дітьми 3-го року життя

В рамках атестації вихователь групи дітей 3-го року життя Макієвець С. Г. провела інтегроване заняття з сенсорного розвитку з використанням елементів методики М. Монтессорі "В гості до бабусі".
Feb 16, 2021

Заняття з математики з використанням конструктора LEGO "Подорож до днів тижня"

В рамках атестації вихователь Ящук і.С. провела з дітьми старшого дошкільного віку заняття з математики з використанням LEGO. Конструктор LEGO можна використовувати не лише як матеріал для конструювання, а як універсальний матеріал, який можна інтегрувати в різні види діяльності дошкільників для їх особистісного розвитку.
Feb 4, 2021

Круглий стіл з педагогами СДНЗ№65"Стоп булінг!"

Практичний психолог Смірнова Г.О. організувала круглий стіл з педагогами СДНЗ№65 на обговорення проблеми "Булінг в дитячому садку — міф чи реальність". Чи замислювалися ви, де беруть витоки комплекс жертви або потреба агресії стосовно інших. Мало хто з батьків знає про булінг чи стикається з цим явищем в дитячому садку. Чому і як дитина дошкільного віку стає жертвою булінгу? Законодавство на протидію булінгу
Jan 25, 2021

Тиждень знань безпеки життєдіяльності "Здоров'я - дорожче за золото"

В СДНЗ№65 "Лукомор'я" проходить Тиждень сприяння здровому способу життя та безпеки життєдіяльності на тему "Здоров'я - дорожче за золото"
Jan 21, 2021

Відбулось засідання творчої групи "Інтерактивні технології під час дистанційного навчання"

На засідання творчої групи обговорювалось питання "Створення дошки Padlet для роботи педагогів, співпраці вихователів з батьками під час Тижня БЖ "Здоров'я-дорожче за золото"
Jan 18, 2021

Акція "Зробим з татом годівничку, нагодуємо горобчика та синичку""

Я ладнаю годівнички Для горобчика й синички, Для малого снігурця Крихт насиплю і пшонця. Прилітайте, друзі милі, Не лякайтесь заметілі! https://maximum.fm/novini_t2 В рамках акції батьками наших вихованців та вихователями були виготовлені та поновлені годівниці для птахів. Дошкільнята постійно піклуються про зимуючих птахів та білок, які живуть біля садочка.
Jan 6, 2021

Дошкільнятам про Різдво Христове!

Дуже важливо правильно розповісти малюкам, що ж ми святкуємо у цей день, та яка таємнича подія відбулася першого Різдва. Дитячими психологами та педагогами раннього розвитку доведено, що найкращим способом подачі інформації для малюків є казка. Тому спробуйте прочитати своїм малятам цікаву та пізнавальну історію доброго різдвяного ангела
Dec 22, 2020

Новорічні музичні заняття "Новорічна казка"

В СДНЗ№65 "Лукомор'я" для дошкільнят проходяться новорічні свята у форматі музичних занять "Новорічна казка" з дотриманням карантинних вимог.
Dec 17, 2020

ОЙ, хто,хто Миколая любить..?

Дошкільнята СДНЗ№65 з нетерпінням чекають коли Святий Миколай завітає до них додому з подарунками. А вони самі теж вирішили привітати Святого Миколая та вигототовляють для нього листівки-привітання.
Dec 1, 2020

Участь у конкурсі дитячих малюнків «Правила дорожнього руху»

Діти разом з батьками групи "Капітошка" взяли участь у конкурсі дитячих малюнків «Правила дорожнього руху» який організувала на офіційній сторінці ŠKODA в Facebook.