м. Кропивницький. Санаторний дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) №65 "Лукомор'я"

 





http://dnz65.klasna.com

News

News: 518
Mar 5, 2024

Педагоги з дітьми СДНЗ №65 долучились до проведення ІІІ Міжнародного заняття доброти "Гуманне та відповідальне ставлення до тварин".

#заняття_доброти2024. #happypaw. Дошкільнята вчились як зрозуміти, чи потребує допомоги тварина, як вести себе з незнайомими тваринками, як доглядати та гратись зі своїми котиками та песиками. Батьки вихованців та педагоги долучились до акції збору кормів, які будуть передані притулку для тварин.
Mar 5, 2024

Рекомендації практичного психолога СДНЗ№65 по збереженню ментального здоров'я дітей

Гра «Мішечок криків» Гра створена з метою навчити дітей усвідомлювати та адекватно переживати свої емоції, обирати мирні форми вираження своєї агресії, формувати самоконтроль та саморегуляцію своєї поведінки, вивільнитися від злості, ненависті та агресивності. Зараз ми всі проживаємо непрості часи та відчуваємо цілий калейдоскоп емоцій, часто не зовсім приємних. І нам необхідно навчитись самим, та навчати своїх дітей висловлювати свій гнів не заподіявши шкоди іншим людям. «Мішечок криків» один з прийомів адекватного виявлення своєї агресії. #СДНЗ_65_Лукоморя #Освіта_Кропивницької_Громади #Ти_як_Кіровоградщина #ментальне_здоровя
Feb 27, 2024

Дошкільнята СДНЗ№65 закликають Весну.

Стрітення ще в народі називають день зустрічі Зими з Весною. Дошкільнята готувались до цього дня, розучували заклички, виготовили паперових пташок, щоб на їх крилах прилетіла Весна. Зима – чарівниця поступається Весні для тепла, нового життя на землі. Цей день подарував дітям ласкаве сонечко та гарний настрій.
Feb 23, 2024

Засідання педагогічної ради «Формування мовленнєвої компетентності дітей дошкільного віку шляхом використання художніх творів»

Обговорювались питання: 1. Аналіз стану роботи з розвитку мовлення у дітей старшого дошкільного віку. 2. Використання усної народної творчості на заняттях з розвитку мовлення у дошкільнят. 3. Розвиток монологічного мовлення у дітей в процесі організації інсценування художніх творів. 4. Майстер-клас "Музичні ігри для розвитку мовлення дошкільників"
Feb 23, 2024

"ГОРОДИ НА ПІДВІКОННІ" в СДНЗ №65 "Лукомор'я"

З метою розширення знань дошкільнят про властивості рослин, залучення до здорового харчування, вихователі спільно з дітьми вирощують, доглядають за цибулькою, квасолею, петрушкою, кропом та іін.
Feb 15, 2024

Вдих-видих. Дихальні практики стабілізації з дітьми СДНЗ№65

З метою позитивного впливу на фізичний та емоційний стан дітей, заспокоєння, зменшення тривоги та проявів стресу практичним психологом було проведено заняття з вихованцями групи №12. #СДНЗ_65_Лукомор’я #Освіта_Кропивницької_Громади #Ти_як_Кіровоградщина #ментальне_здоровя
Feb 13, 2024

Відкрите заняття з дітьми середньої групи "Дослідницька діяльність. Властивості паперу"

Вихователь Сафонова О.В. з дітьми середнього дошкільного віку досліджували властивості паперу в Паперовій країні. Дослідили властивості паперу, вивчили чистомовку, пограли в пальчикову гру, мандрували та погодували сніговика.
Feb 8, 2024

Практикум з педагогами СДНЗ№65 "Підвищення стійкості до стресу, або як уберегти себе та дітей під час дії воєнного стану"

З метою поширення знань про інструменти надання першої психологічної допомоги учасникам освітнього процесу практичний психолог організувала з педагогами СДНЗ практикум "Підвищення стійкості до стресу, або як уберегти себе та дітей під час дії воєнного стану"
Feb 2, 2024

Спортивна розвага "Зимові розваги"

З метою виховання та дотримання культури здорового способу життя з дітьми старшого дошкільного віку була організована спортивна розвага. Діти з задоволенням танцювали веселу руханку, грали в ігри, виконували цікаві завдання.
Jan 30, 2024

В СДНЗ№65 "Зимове фіточаювання". Розпочався Тиждень сприяння здоровому способу життя та безпеки життєдіяльності "Здоров'я-це благо, дане нам природою"

В рамках Тижня організовано "Зимове фіточаювання" для дошкільнят. З метою підвищення рівня знань про лікувальні властивості рослин, формування у дітей здоров'язберігаючої компетентності, підвищення імунітету і життєвого тонусу в групах були проведені тематичні заходи.