м. Кропивницький. Санаторний дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) №65 "Лукомор'я"

 





http://dnz65.klasna.com

News

News: 518
Nov 17, 2023

Спортивна розвага "Правила безпеки знай!" для дітей старшого дошкільного віку

В рамках Тижня БЖД, з метою закріплення основних правил безпечного поводження під час надзичайних ситуацій з дітьми старшого дошкільного віку була організована розвага "Правила безпеки знай!". Дошкільники вправлялись у бігу, стрибках, швидко виконували завдання, рятували звірят від лісової пожежі.
Nov 17, 2023

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ТОЛЕРАНТНОСТІ відзначають в СДНЗ№65

З метою познайомити дітей з поняттям "толерантність", вчити бачити індивідуальне та унікальне в кожній людині, розвивати здатність органічно співіснувати в суспільстві, практичним психологом було проведено заняття в групі дітей старшого дошкільного віку. З дітьми обговорювалися питання схожості та відмінності людей, як толерантно сприймати людей які чимось відрізняються від нас, створили квітку толерантності та переглянули мультфільм "Халабудка". З педагогічним колективом проведений семінар-практикум "Вчимося безконфліктному спілкуванню" адже толерантність передбачає ненасильницьке спілкування та пошук компромісів у відносинах. #СДНЗ_65_"Лукомор'я #Ти_як_Кіровоградщини #Освіта_Кропивницької_Громади
Nov 15, 2023

Тиждень БЖД «Навчіться сьогодні, щоб бути в безпеці і вижити завтра…» (пожежна безпека в умовах воєнного стану з 13 до 17 листопада 2023 року

Матеріали Тижня в СДНЗ№65 розміщуються на дошці падлет "«Навчіться сьогодні, щоб бути в безпеці і вижити завтра…»
Nov 13, 2023

Всесвітній день доброти в СДНЗ№65 "Лукомор'я"

Всесвітній день доброти в СДНЗ №65 "Лукомор'я" був насиченим. До наших вихованців завітала дитяча письменниця Юлія Хандожинська яка познаймила дітей зі своїми творами: піснями, віршами, загадками, інсценізувала авторську казку про Добро; - Працівники закладу вибирали завдання з кошика "Добрих справ" #СДНЗ_65_"Лукомор'я"
Nov 13, 2023

В СДНЗ№65 розпочався Тиждень знань безпеки життєдіяльності на тему «Навчіться сьогодні, щоб бути в безпеці і вижити завтра…»

З метою створення, підтримки здорових та безпечних умов життя і діяльності дітей дошкільного віку як у повсякденному житті так і в умовах надзвичайних ситуацій в закладі дошкільної освіти з 13 по 17 листопада 2023р. проводиться Тиждень «Навчіться сьогодні, щоб бути в безпеці і вижити завтра…»
Nov 10, 2023

Зустріч педагогів СДНЗ№65 з дитячою письменницею Юлією Хандожинською

В рамках Декади української писемності та мови для педагогів організована зустріч з дитячою письменницею Юлією Хандожинською.
Nov 9, 2023

Семінар для педагогічних працівників "Навчаємо дітей рідної мови"

Під час семінару педагоги удосконалили знання про методи та прийоми організації мовленнєвої роботи з дітьми, ознайомились зі способами використання ситуативного моделювання під час мовленнєвих занять, що сприяло розвитку професійних якостей педагогів щодо формування мовленнєвої компетентності дошкільників.
Nov 9, 2023

Конкурс читання віршів "Я люблю рідну мову!" в СДНЗ№65

В рамках Декади української писемності та мови, з метою підтримки інтересу та позитивного ставлення до української мови, як державної, розвитку мовлення, виховання любові до рідної мови в СДНЗ№65 організований конкрс "Я люблю рідну мову!". Діти середніх та старших груп читали вірші про мову, Україну, символи України.
Nov 7, 2023

Екскурсія дошкільників СДНЗ№65 до бібліотеки Фортечної гімназії

В рамках Декади української писемності та мови "Мова має значення!" діти старшого дошкільного віку відвідали бібліотеку Фортечної гімназії. Для дітей було організовано ознайомлення з роботою шкільної бібліотеки, дошкільнята зацікавились виставкою дитячої літератури, захопились розповідями про красу рідної мови.
Nov 2, 2023

В СДНЗ №65 завітав Кіровоградський академічний обласний театр ляльок з виставою "Колобок"

До дошкільнят СДНЗ№ 65, в рамках Декади української писемності та мови, завітав Кіровоградський академічний обласний театр ляльок з виставою "Колобок" за мотивами української народної казки. Діти отримали позитивні емоції, задоволення та гарний настрій.