м. Кропивницький. Санаторний дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) №65 "Лукомор'я"

 





http://dnz65.klasna.com

News

News: 522
Feb 1, 2022

Виступ вихователя Ткаченко Л.І. на освітньому хакатоні "Презентація методичної розробки"Цифрові інструменти сучасного педагогічного працівника в закладі дошкільної освіти під час дистанційної навчання

до плану роботи КУ «МЦПРПП КМР» на 2022 рік, 01 лютого 2022 року розпочав роботу освітній хакатон педагогів закладів дошкільної освіти, які атестуються у 2021/2022 н.р. - «Педагогічний досвід, випробуваний часом».
Jan 24, 2022

В СДНЗ№65 "Лукомор'я" Тиждень БЖД "Здоров'я-запорука успіху"

З метою проведення цілеспрямованої профілактичної роботи серед учасників освітнього процесу з питань життєдіяльності, підвищення рівня знань та умінь , виховання уважного ставлення до безпеки і здоров'я дитини як основи для реаліізації успішного життя, опанування навичок безпечної поведінки в СДНЗ№65 організовано та проводиться Тиждень БЖД "Здоров'я-запорука успіху".
Jan 11, 2022

11 січня Всесвітній день Дякую!

11 СІЧНЯ – ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ “ДЯКУЮ!” 11 січня відзначається Міжнародний день «дякую» – свято, яке було започатковане з ініціативи ЮНЕСКО та ООН і покликане нагадати людям про цінність хороших манер. В Україні це свято відзначають із 2008 року. Щодня люди вимовляють слово «дякую» мільйони разів, але чи замислюються вони про те, як це слово з’явилося в нашій мові, що означає і наскільки потужну енергетику має? Міжнародний день дякую у багатьох країнах святкують з великим розмахом, проводячи ярмарки, влаштовуючи освітні акції, на яких, наприклад, збирають кошти для нужденних, конкурси й безліч інших розважальних заходів. В освітніх установах говорять про важливість дякувати близьким, розповідають про культурні традиції, етику, а також гарні манери. У цей день люди говорять один одному теплі слова і обмінюються листівками, висловлюючи свою ввічливість і подяку.
Jan 6, 2022

Педагогічні посиденьки "Новорічні свята. Народні обряди та традиції"

Ми не уявляємо Новорічно-Різдвяних свят без щедрівок, колядок. Педагоги творчо та завзято досліджували народні перлини, ділились своїм досвідом.
Dec 22, 2021

Новорічні свята в СДНЗ№65

Новий рік – найулюбленіше свято дітвори. Напередодні всіх завжди охоплює дивне відчуття, що неодмінно має статися щось радісне та чарівне.
Dec 9, 2021

В рамках акції "16 днів без насильства" - заняття-бесіди «Великі права маленької дитини»

Практичний психолог Смірнова Г.О. , вихователі груп старшого дошкільного віку провели заняття-бесіди «Великі права маленької дитини». Перглянули мультфільми про добрі вчинки та справи.
Dec 6, 2021

Відзначення дня Збройних Сил України в СДНЗ№65

Збройні сили України — Слава, гордість, міць країни! Захищають мир, свободу Служать рідному народу! Щира шана і подяка Хлопцям, молодим солдатам, Що строкову службу чесно Сприйняли, як борг почесний!
Dec 3, 2021

Відзначення Міжнародного дня осіб з інвалідністю у дошкільному навчальному закладі №65 «Лукомор’я»

Заняття на тему: «Ми всі різні але ми рівні» з дітьми старшого дошкільного віку
Dec 2, 2021

Дію адаптивного карантину продовжено до 31 березня 2022 р..

Кабінет Міністрів вніс зміни до постанови від 9 грудня 2020 р. № 1236, якими продовжено до 31 березня 2022 р. дію адаптивного карантину.
Dec 1, 2021

В Україні створили електронний “Довідник безбар'єрності”

«Довідник безбар’єрності» створений за ініціативи першої леді Олени Зеленської у співпраці з громадськими організаціями, правозахисниками, психологами, батьками, що виховують дітей з інвалідністю, українськими та міжнародними експертами.