м. Кропивницький. Санаторний дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) №65 "Лукомор'я"

 





http://dnz65.klasna.com

News

News: 522
Apr 6, 2022

До відома батьків!

Про відновлення діяльності закладів дошкільної освіти. Першочергово приймають до садочків діток працівників критичної інфраструктури.
Apr 6, 2022

ВІЙНА ОЧИМА ДІТЕЙ...Вихованці СДНЗ№65 спільно з батьками, педагогами підтримують наших захисників, малюють свої мрії про перемогу та мирне життя на Україні.

Малюнки маленьких художників волонтери пересилають до наших воїнів. Через мистецтво діти висловлюють свої емоції, а інколи це навіть і «ліки» для душі. У воєнний час особливо важливо дати їм виплеснути все, що у них у серці.
Apr 4, 2022

4 квітня, світ відзначає Міжнародний день просвіти з питань мінної небезпеки та допомоги у розмінуванні.

Сьогодні, 4 квітня, світ відзначає Міжнародний день просвіти з питань мінної небезпеки та допомоги у розмінуванні. Через активні бойові дії у різних частинах України, зростають загрози від вибухонебезпечних предметів для життя населення (мін, боєприпасів різного типу, їхніх уламків, розтяжок, та інш). Шкода, яку можуть завдати ці предмети, непоправна. Тому дуже важливо навчити дітей правил безпечної поведінки у разі виявлення небезпечного предмету.
Apr 1, 2022

"Довідник безбар'єрності" у воєнний час

" Укомунікації приховано набагато більше сенсів, ніж нам здається. Цей цей Довідник допоможе розкрити нові, додаткові смисли, коли в центрі уваги - людина та її розмаїття. І це стане першим кроком у формуванні нової етики спілкування". Перша леді Олена Зеленська
Mar 14, 2022

Дистанційна взаємодія. Для дорослих та дітей від педагогів СДНЗ№65 "Лукомор'я"

З метою підтримки психо-емоційного стану дітей та їх батьків, педагогів під час війни, для організації освітньої роботи, колектив СДНЗ№65 "Лукомор'я" створив дошку Padlet "Хай буде мир на рідній Україні" з різноманітними порадами та рекомендаціями, іграми.
Mar 7, 2022

Психологічна турбота про дітей під час військових дій

МОН України пропонує для батьків та педагогів рекомендації психологині Світлани Ройз як потурбуватись про дитину під час військових дій
Mar 5, 2022

До відома батьків!

З 05 березня 2022року СДНЗ №65 "Лукомор'я" - черговий дошкільний заклад, який приймає дітей батьків критичної інфрастуктури (військові, поліція, медичні працівники) з усього міста. Режим роботи дошкільного закладу - цілодобово.
Feb 25, 2022

Поради для педагогів "Як діяти в кризовій ситуації"

Формування психологічної готовності працівників закладів освіти до конструктивної поведінки в умовах надзвичайних ситуацій.
Feb 24, 2022

Увага! До відома батьків!

У Кропивницькому дітей працівників критичної інфрастуктури (військові, поліція, медики) приймають 8 дошкільних закладів: №14,15,35,37,47,63,65,74. СДНЗ №65 "Лукомор'я" працює в цілодобовому режимі.
Feb 24, 2022

Порядок дій в екстренних ситуаціях

"Як діяти в кризовій ситуації"