м. Кропивницький. Санаторний дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) №65 "Лукомор'я"

 





http://dnz65.klasna.com

News

News: 522
May 19, 2023

В СДНЗ проведена педгодина на тему "Презентація проекту "Всеосвіта"

Для педагогів СДНЗ була організована презентація національної освітньої платформи Всеосвіта. Керівник творчої групи "Цифрові інструменти сучасного педагога в СДНЗ" Ткаченко Л.І. розповіла про ресурси для підвищення кваліфікації педагогів на платформі "Всеосвіта".
May 18, 2023

День вишиванки в СДНЗ№65

Щороку в третій четвер травня в Україні важлива подія - День вишиванки. Вишиванка - оберіг українського народу, символ здоров'я, краси та щасливої долі. Діти та дорослі приєднуються до цього свята.
May 17, 2023

Батьківська вітальня "Батькам майбутніх першокласників"

Сьогодні відбулось засідання батьківської вітальні на тему "Готовність дітей до навчання в школі". Практичний психолог Смірнова Г.О. розповіла батькам про критерії готовності дитини старшого дошкільного віку до навчання в школі, ознайомила з ігровими вправами на розвиток уваги, пам'яті, мовлення дітей.
May 12, 2023

Привітання від дошкільнят СДНЗ№65 до Дня матері

Матінко моя єдина, Ти для мене цілий світ! І хоч я мала дитина, Хоч мені лиш кілька літ, Та тебе, матусю мила, Я кохаю над життя І бажаю: будь щаслива, Наче квітка весняна! (Іванна Савицька)
May 11, 2023

Для дітей СДНЗ була організована інтерактивна вистава лялькового театру "Щенячий патруль та його друзі"

Під час вистави діти закріпили правила безпечної поведінки з незнайомими людьми, ознайомились з професіями поліцейського та рятувальника.
Apr 28, 2023

День охорони праці

Щороку 28 квітня, у Всесвітній день охорони праці, в Україні відзначається День охорони праці. Цьогоріч, він присвячений безпечному та здоровому робочому середовищу як фундаментальному принципу та праву на роботі.
Apr 21, 2023

Взаємодія СДНЗ№65 та КЗ "Фортечна гімназія"

В рамках взаємодії СДНЗ № 65 з Фортечною гмназією, наступності здобуття освіти, діти старшого дошкільного віку відвідали клас інформатики. Вчитель інформатики ознайомила дошкільнят з початковою сходинкою інформаційної взаємодії. Діти ознайомились з історією та традиціями закладу освіти, отримали багато цікавої інформації та позитивні емоції.
Apr 18, 2023

Тиждень психології в СДНЗ№65

З метою підвищення інтересу всіх учасників освітнього процесу до діяльності психологічної служби, поглиблення знань з психології, в дошкільному закладі (з 17 по 21 квітня 2023р.) проходить Тиждень психології
Apr 17, 2023

Фотовиставка STREM- проект "Город на підвіконні"

Пропонуємо до перегляду фотовиставку "Город на підвіконні". Дошкільнята спільно з вихователями в кожній віковій групі СДНЗ№65 протягом зими вирощують корисні рослини, трави в своїх осередках природи. Діти саджають, доглядають рослини, збирають врожай та з задоволенням споживають.
Apr 14, 2023

Зі святом Великодня! Виставка поробок "Розмалюю писанку, розмалюю"

До Великоднього свята в СДНЗ№65 організована виставка поробок виготовлених дітьми разом з батьками, вихователями "Розмалюю писанку, розмалюю". Запрошуємо до перегляду.